COOKIES: www.gmdh.nl maakt gebruik van cookies. Lees hier meer over cookies.
Drinken
Minimaliseer

Assortiment

Naast ons standaardaanbod aan dranken, richten wij ons in het bijzonder op de speciaalbieren, biologische wijnen en de perfecte koffie. Paul Fonderie regelt voor ons prachtige kwaliteitswijnen van biologische aard. Alle barmedewerkers krijgen een barista-opleiding waardoor uw koffie altijd perfect gezet is.

 

Bier

Van de 7 taps is er een bestemd voor wisselende bieren. Meestal worden deze wisseltaps gebruikt voor seizoensbieren, zoals bokbier en witbier. Wanneer het seizoen weinig te bieden heeft, dan bepalen onze medewerkers welke bieren lekker genoeg zijn om te worden aangesloten. 

Biologische wijnen

Naast de (niet-biologische) huiswijn serveren we ook diverse biologische wijnen per glas en fles, die van hoge kwaliteit zijn.

Koffie

Nog te vroeg voor alcoholische versnaperingen? Geen probleem! Onze koffie's zijn eigenlijk ons paradepaardje.

De bonen worden perfect gebrand door het Napolitaanse familiebedrijf 'Barbera'. Door de manier van branden en koelen (door middel van gedehumificeerde lucht) blijft de smaak en kracht optimaal behouden. 

Wellicht is hierdoor onze espresso aan de sterke kant, maar voor liefhebbers juist precies goed. De sterke smaak van deze boon biedt het perfecte tegenwicht in koffies met gestoomde melk.

Voor de lekkerste cappuccino's, latte macchiato's of caffé latte's ga je naar de Zèta!

Paul's biowijnen
Minimaliseer
Toevoegen aan homepage

Borgoletto Soave 2010

Spontane gisting van het sap dat vóór de persing uit de druiven drupt. Alle smaak, zuren, vrijheid, mineraliteit zo behouden. Spannend: toast, mineralen, bloemen.

Wisseltap
Minimaliseer
Toevoegen aan homepage

La Chouffe in Zèta

1982: La Chouffe, het blonde Ardense kabouterbier zag het licht! La Chouffe is een niet gefilterd blond bier in het vat hergist. Het troebele uiterlijk, de geniale kruidige smaak maken het een aangenaam fruitig bier, gekruid met koriander en een lichte hopsmaak.